FANDOM


Dobrodošli na Wiki!
Af logo

Dobrodošli na Alan Ford vikiu!
Mi uređujemo tačno 35 članaka i 154 slika i vi možete pomoći

Ovaj sajt sadrži velike SPOJLERE o Vašem omiljenom stripu. Ovo je obaveštenje koje možete da preskočite, ali sami rizikujete!

Alan Ford je italijanski strip  Maksa Bunkera (Lučijano Seki)i Magnusa (Roberto Raviola) . Strip je o grupi siromašnih tajnih agenata u Nju Jorku, često niskog morala. Iako je napravljen 1969. godine i nikada nije preveden na engleski, i dalje je popularan u Italiji i državama bivše Jugoslavije. Iako je Alan Ford glavni lik, priča se obično ne zasniva na njemu. On je pristupio grupi slučajno, kada je zapisao pogrešnu adresu i umjesto u kompaniju gdje je trebalo da radi u marketingu, otišao je u Cvjećarnicu -- zapravo tajna baza grupe TNT.Strip je parodija na klasične priče o tajnim agentima. Radnja se dešava u Nju Jorku, SAD, te se ismevaju kapitalizam, rasizam i neke druge osobine kao aspekti američkog društva.


Koji ti je omiljeni lik
 
0
 
6
 
1
 
1
 
2
 
2
 

The poll was created at 12:58 on 21. jun 2016., and so far 12 people voted.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki